Afdrukken

Een rondreis maken door India is best moeilijk. Wat moet je kiezen? Dit grote land heeft zoveel te bieden aan natuur en cultuur. Wat een indrukwekkende feesten heeft het Hindoeisme alleen al. Divali is echt impressive!

Grand Tour Zuid-India Deluxe

Grand Tour Zuid-India Deluxe

pondicherry.jpg

Informatie

Een reis door India ervaar je als reizen door een continent. Zuid-India heeft een schat aan magnifieke tempels, waar je de devotie voor de Hindoe goden Shiva en Vishnu kunt ervaren, zoals bijvoorbeeld in de tempelsteden Tanjore en Madurai. Laat je meevoeren door de muziek tijdens de avondprocessie in de Minakshi Tempel. Tijdens deze reis zijn alle entreegelden t.w.v. € 80,- inbegrepen, zodat je ter plaatse niet door onverwachte kosten wordt verrast. Gedurende deze prachtige individuele rondreis door India beschik je over een privé chauffeur en gidsen op locaties en verblijf je in uitstekende viersterrenhotels.

Periyar National Park en theeplantages van Munnar

Tijdens deze 18-daagse individuele rondreis bezoek je ook het leuke plaatsje Pondicherry, een mix van mediterraan Frans en exotisch India. Via het schilderachtige Zuid-Indiase platteland reis je naar Periyar National Park. Een prachtig natuurgebied met o.a. olifanten, Indische kroon apen, luipaarden en wellicht zie je een glimp van een tijger. Wandel op 2200 meter hoogte door koffie- en theeplantages in de groene bergen van Munnar.

Een overnachting op een houseboat in de backwaters

Ervaar de geluiden van de tropische backwaters van Alleppey, terwijl je per privé houseboat tussen de kanalen, rijstvelden en palmbomen vaart en één nacht op deze bijzondere wijze overnacht. Tenslotte brengt de reis je naar de zuidelijke badplaats Kovalem in Kerala. Waar zon, zee, palmen, eindeloze lange stranden en Ayurveda massages op je wachten.

333 travel India

 

Maatwerk

 • Unieke privé rondreizen naar 21 verre bestemmingen
 • Jouw reiswens centraal, wij regelen het
 • Authentieke reizen, geen massatoerisme
 • Volledig ontzorgd op reis

Eerlijk en Duurzaam

 • Lid van ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds
 • Certificaat Duurzaam Toeristisch Ondernemen 

Rondreis Namasté in Noord-India

Rondreis Namasté in Noord-India

 • Met ervaren Nederlandssprekende reisleding
 • Maak kennis met de bekendste steden van India
 • Natuurlijk bewonder je de Taj Mahal in Agra
 • Ga op safari; spot jij als eerste de Bengaalse tijger?
 • Comfortabel vliegen met Lufthansa

Namasté in India. Ga op avontuur en maak in tien dagen kennis met de wonderen van de Gouden Driehoek, een indrukwekkende route die je meeneemt langs uiteenlopende landschappen en dé culturele hotspots van het land. Start het avontuur in het drukke Delhi, waar de riksja’s je om de oren vliegen. Dwaal vervolgens door de roze stad Jaipur en spot de befaamde Bengaalse tijger in het Ranthambore National Park. En natuurlijk raak je in Agra betoverd door India’s bekendste boegbeeld, de Taj Mahal. Tot slot breng je een bezoek aan de stad waar de hindoeïstische god Krishna opgroeide, Vrindavan. Wat een ervaringen!

Kras reizen India

Kras Reizen India

Kras reizen heeft hele bijzondere reizen naar India in hun assortiment. India is ontzettend groot. Na China heeft India de meeste inwoners. Kras laat je de mooiste plekken zien. Eventueel gecombineerd met reis naar Tibet.

Hier vind je het actuele aanbod.

Bijvoorbeeld 

Rondreis Rajasthan & Varanasi

 • Vaar over de heilige Ganges en bewonder de Taj Mahal
 • De roze stad Jaipur, Agra, Varanasi en nog veel meer
 • Vogels spotten in het Keoladeo National Park
 • Bezoek de heilige stad Pushkar
 • India, inspirerend, mysterieus en zó kleurrijk

 Taj Mahal

Laat je verleiden door het koninklijke en kleurrijke India. Ontdek in Rajasthan, het land van de koningen, onder meer de gracieuze Taj Mahal en de ‘roze stad’ Jaipur. Vaar over de heilige Ganges, proef de sfeer van het bedrijvige bedevaartsoord Varanasi en luister naar de verhalen over Maharadja’s, boeddhisme en hindoeïsme. Overal waar je kijkt, zie je kleurrijk uitgedoste mensen, heilige koeien, oude pelgrimsoorden, boeddhistische kloosters en hindoeïstische gebedsrituelen. Inspirerend, indrukwekkend, mysterieus. Een betoverende reisbestemming. Je ervaart het allemaal in het mooie noorden van India.