Afdrukken

Familiereis Vietnam

Familiereis Hoogtepunten Vietnam

Een reis van Boabap

Tijdens deze familiereis Vietnam ontdekken jullie alle hoogtepunten van dit langgerekte land. Van de felgroene rijstterrassen en het sprookjesachtige kalksteengebergte in het noorden tot de drijvende markten in de Mekong Delta in het zuiden. Tussendoor genieten je van de historische plaatsen Hué en Hoi An, waar jullie ook heerlijk van het strand kunnen genieten. Bruisende steden en een vriendelijke bevolking maken dit tot een mooie gevarieerde reis voor het hele gezin. De reis wordt afgesloten op het tropische eiland Phu Quoc. Je kunt de reis ook nog verlengen op dit eiland. 

vietnam.jpg

Originele en afwisselende route langs Vietnam's hoogtepunten.

  • Bijzondere overnachting op een boot in Ha Long Bay

  • Drie tijdbesparende binnenlandse vluchten

  • Twee dagen wandelen rond het gebied van Mai Chau

  • Ontspannen afsluiten op het tropische eiland Phu Quoc

  • Maak kennis met het dagelijks leven langs de rivier in de Mekong Delta

  • Mogelijkheid om deel te nemen aan kookcursus in Hoi An

  • Het gemak van een groepsreis met voldoende vrije tijd voor het gezin

  • Mogelijkheid tot verlengen van de reis op het eiland Phu Quoc

Boabap reizen Vietnam

Boabap maakt wel heel unieke reizen. 
Als je Vietnam wilt ontdekken kan je kiezen uit zo'n 15 bijzondere reizen.

Fietsvakantie Vietnam

Tijdens deze fietsvakantie door Vietnam ontdek je de rijke geschiedenis, felgroene rijstvelden en het dagelijkse leven van de locals. Een fietsend avontuur van het bergachtige noorden tot het tropische zuiden. Naast beroemde hoogtepunten bezoeken we ook minder bekende, maar minstens zo bijzondere plaatsen in Vietnam. We fietsen verschillende afstanden. Rustige routes over het platteland en de langs de kust worden afgewisseld met routes bergopwaarts. Omdat er een volgauto meereist, is het, indien nodig, mogelijk om een verkorte versie van de etappe te fietsen.
 

Kras reizen Vietnam

 

Kras reizen heeft hele bijzondere reizen naar Vietnam samengesteld. 

Je kan kiezen voor de Highlights van Vietnam waarin je in iets meer dan 2 weken de mooie kanten van Vietnam krijgt te zien. Er is ook een Rondreis Vietnam Compleet waar je nog meer kunt genieten. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om je reis te combineren met bezoek aan Cambodja en Laos. Hier vind je meer info en het laatste aanbod.