Afdrukken

Arizona heeft op zich al veel te bieden. Een combinatie rondreis door andere staten in het westen van de USA is echt geweldig.

Californie met de watervallen van Yosemite, de glamour in Los Angeles, de Cablecars en sfeer in San Francisco,

Bryce en Zion in Utah,

Las Vegas en woestijnen in Nevada, ...

 

Grand tour West Amerika

Grand Tour West Amerika

goldengatebridge.jpg

Dit is een ontzettend complete reis door West-Amerika. Ontdek n steden als Los Angeles, San Diego, Phoenix en Las Vegas. Onvergetelijk is het bezoek aan gevangeniseiland Alcatraz in San Francisco. Naast de bekende natuurspektakels als Grand Canyon, Yosemite en Bryce Canyon, zie je ook het bijzondere Goblin Valley State Park, Arches, Capitol Reef en het spectaculaire uitzicht van Dead Horse Point.  

Een reis van Fox Reizen

FOX reizen ANWB Arizona

FOX Reizen ANWB

Fox reizen is een vertrouwde reisorganisatie van de ANWB. De reizen zijn een indrukwekkende selectie en combinatie van hoogtepunten en minder bekende te ontdekken parels.

Best of West Amerika

Best of de West Grand canyon

Combineer het onvergetelijke indrukweekende uitzicht van de Grand Canyon met een rondreis door Californie en Nevada

Een echte Western klassieker langs het beste van het Westen! De Europees aandoende metropool San Francisco is het begin- en eindpunt van deze afwisselende rondreis. Gortdroge woestijnen, duizelingwekkend diepe ravijnen, mystieke vlaktes en rotsformaties wisselen elkaar af. Bezoek het golfeldorado Palm Springs, het luxe Phoenix, 'Sin City' Las Vegas, Napa Valley en Los Angeles, stad van het witte doek. Proef, tegen de achtergrond duidelijk voelbaar, de sfeer van het Wilde Westen van cowboys en indianen.

Een reis van TUI reizen

TUI reizen USA

TUI reizen USA

Highlights Wild West Amerika

Highlights Wild West Amerika

Tijdens deze 17-daagse fly drive naar het westen van Amerika, ervaar je de ultieme vrijheid om met je eigen huurauto van hoogtepunt naar hoogtepunt te rijden. Je reis begint in "de Stad van de Engelen" Los Angeles. Je rijdt via een schitterende route langs de Riviera van Californië. Je komt langs het beroemde badplaatsje Malibu, de stranden van Santa Barbara, de 17 Miles Drive route en bezoekt San Francisco. Deze schitterende stad, heeft zowel Europese als Aziatische invloeden, maar is op en top Amerikaans. Al van ver schittert het icoon van de stad je tegemoet; De Golden Gate Bridge. In Yosemite National Park kun je genieten van gletsjers, watervallen en monolieten. Leuk om te picknicken in de overweldigende natuur, maar pas wel op voor de beren! Via Death Valley, zowel de laagste als heetste plek van Amerika reis je naar Las Vegas.

grand-canyon.jpg

Ontdek de Grand Canyon

Deze woestijnstad in Nevada is wereldberoemd om zijn gokpaleizen, glamour, shows en shopping malls. Wellicht kun je hier ook een gokje wagen! Na Las Vegas liggen de volgende wereldwonderen al op je te wachten. De vuurrode rotsformaties van Zion en Bryce National Park en de grootste canyon ter wereld; Grand Canyon. Als je over de rand gluurt, ervaar je de diepte van deze natuurgigant.

Hollywood en Los Angeles

Via een regio waar je nog veel Indiaanse cultuur treft reis je via het spirituele Sedona, naar het mondaine Palm Springs in de woestijn. Je reis eindigt in Los Angeles waar je onder andere Hollywood, Rodeo Drive en Universal Studio’s kunt bezoeken. De enorme afwisseling qua steden en natuur zullen deze road trip tot een onvergetelijke ervaring maken.

333 Travel Amerika

333 Travel Amerika